Jdi na obsah Jdi na menu
 

Soustředění 2011

 

Soustřední – Olešnice 2011

Již letos se konalo po dlouhé době soustředění fotbalového týmu. Malšova Lhota měla v plánu jet na kolech do Orlických hor přesněji do Olešnice na chatu Juráška. Soustředění bylo na plánu v termínu od 28. 7. 2011 – 31. 7. 2011. Na toto soustředění se přihlásilo až překvapivě 20 lidí. Plánem bylo co nejvíce utužit partu lidí a také najezdit 130 a více kilometrů na kolech. Oba plány byly v rámci možností splněny. V den odjezdu byl sraz ve Lhotě, kde se nakládali věci a pomalu se odjíždělo. Na kolech přímo do Olešnice odjedlo 10 lidí a poté se ještě připojil Budínský. +

DEN PRVNÍ:

Ve čtvrtek kdy se přijíždělo až k večeru okolo šesté večerní. Byli všichni unavení, tak se už nic neplánovalo a všichni se zabydleli. Okolo 18:30 se šlo na večeři. K večeři bylo vepřo-knedlo-zelo. Bylo vynikající! Po večeři se šlo do hospody, kde se domlouvalo, co další den kam se pojede a tak. Po poradě se všichni rozprchli. Někdo šel hrát stolní tenis, někdo si šel ještě dovybavit věci a někdo zůstal sedět v hospodě. Kde se pouštěl seriál, který nedávno běžel v televizi. Okresní přebor. První večer v hospodě se trošku protáhl. Někteří jedinci šli spát ještě před půlnocí, ale někteří se trošku zdrželi a vydrželi do 3-4 do rána. Tento večer se stal osudným pro jednoho člena zájezdu. Ondřej Horáček to trošičku přepískl, když nestačil na Aleše Pospíšila a Martina Hladíka. S pitím panáku „zelené s mlékem“. Poté s ním obětavě kroužil okolo tábora Martin Hladík! Tímto patří velký dík Martinovi. Tento večer se stala také taková menší kuriozita, která stojí za zmínku. Když Ondřej Křičenský ve 4 ráno odešel v botách pana majitele. Po probuzení zjistil, že to nejsou boty jak jeho tak Petra Soukupa.

DEN DRUHÝ:

Pátek bylo na plánu udělat velký výlet cca 80 kilometrů. Ráno v 9 hodin se vyjíždělo. První zastávka byla na Šerlichu. Kde se zjistilo, že nám chybí jeden člen výpravy a jednalo se o Ondřeje Křičenského. Později se zjistilo, že odbočil do Polska a projížděl se po svém. Ze Šerlichu se sjíždělo do Deštné odkud se dále pokračovalo směr Říčky. V Říčkách jsme se otočili a jeli směr Olešnice. Z Říček se pokračoval směr Zdobnice. Ze Zdobnice opět do Deštného a z Deštného směr Sedloňov a zpět na chatu do Olešnice. Celková trasa měla necelých 70 kilometrů. Poté, když se přijelo na chatu, rozdělili jsme se na dvě party. Někteří regenerovali a někteří si šli rádi zahrát nohejbal. Po nohejbale přijel/**- poslední člen našeho

zájezdu a to Milan Havelka. Po příjezdu se šlo hned hrát fotbálek. Po fotbálku se šlo na večeři a po večeři se šlo do hospody, kde se koukalo na fotbal a poté na Okresní přebor. Někteří šli hrát raději stolní tenis. Někdo raději hrál poker.

DEN TŘETÍ:

Jako každý den byla snídaně od 8 hodin a od 9 se odjíždělo na výlet. Tentokrát se jelo do Pekla. Z Olešnice jsme sjeli kousek do Polska, kde jsme projeli městem Kudowa-Zdrój. Dále se /pokračovalo na Náchod a poté se sjelo do Pekla. V pekle jsme se naobědvali a jeli zpět do Olešnice. Tento den byl velice deštiví. Jako další program dne byl naplánován běh do sjezdovky, která byla hned za chatou. Běhu do sjezdovky se účastnilo pouhopouhých 10 lidí. Ostatní radši hráli stolní tenis. První doběhl Ondřej Horáček, druhý byl Martin Hladík a jako třetí doběhl Aleš Pospíšil. Po běhu do sjezdovky se šel hrát fotbálek. Po fotbálku se šlo na večeři a poté se promítal film Kožené slunce.

DEN ČTVRTÝ:

I tento den byl deštiví, ale to neměnilo na tom nic, že se jelo domů. Po snídani se šlo na bar, kde se předávali diplomy, a koukalo na nedělní pohádky. Po předání diplomů se šlo na oběd. Po obědě se šli nakládat věci a pomalu se chystalo na sjezd z Olešnice do Hradce Králové.